вторник, 12 мая 2020 г.

Вітаємо Артема Костянтиновича Оніщука з 80-річчям!



12 травня 2020 року минає 80 років від дня народження інструктора з підготовки «Боротьба з пожежею» Учбового центру ПрАТ «УДП» Артема Костянтиновича Оніщука. 

Свою трудову діяльність Артем Костянтинович почав в 1965 році, він - кадровий офіцер Військово-морського флоту. Випускник Львівського пожежно-технічного училища, пройшов шлях від лейтенанта до полковника, поперебувавши в таких складних і небезпечних ситуаціях, після яких йому можна сміливо довірити підготовку моряків. Після служби в ВМФ А. К. Оніщук вже більше двадцяти років працює в Учбовому центрі УДП інструктором з підготовки «Боротьба з пожежею». Він один з тих, хто завдяки своєму великому досвіду та обізнаності дійсно готує моряків до так званих позаштатних ситуацій. 

Незважаючи на вік, Артем Костянтинович сповнений оптимізму та з надією на краще дивиться в майбутнє. Керівництво пароплавства неодноразово заохочувало Артема Костянтиновича за багаторічну сумлінну працю. Він у 2007 році нагороджений нагрудним знаком Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, в 2012-му йому указом Президента України присвоєно звання "Почесний працівник транспорту України". 

Колектив Учбового центру вітає Артема Костянтиновича з ювілеєм і бажає йому міцного здоров'я, оптимізму, сімейного затишку й благополуччя та подальших успіхів! 





Читайте также