четверг, 6 февраля 2020 г.

Прикордонники ізмаїльського загону інформують про ускладнення перетину державного кордону у зв’язку з негодою



У результаті складних погодних умов, на україно-молдовському кордоні ускладнилась робота ряду пунктів пропуску для автомобільного сполучення, що знаходяться на ділянці відповідальності Ізмаїльського прикордонного загону. 

По Болградському району. 

У звʼязку із великими переметами дорога, що веде до пунктів пропуску «Нові Трояни» та «Залізничне» є не проїзною. У пункті пропуску «Табаки» тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв’язку із аварією на ЛЕП, автотранспорт перенаправляється через пункт пропуску «Виноградівка». Також зазначимо, що дорога між українським пунктом пропуску «Виноградівка» та молдовським «Вулканешти» має значний сніговий покров. Прикордонниками надано допомогу 3 легковим автомобілям, що застрягли у переметах між цими пунктами пропуску. Керівництво відділу прикордонної служби «Болград» звернулось до органів місцевої влади, щодо розчищення доріг міжнародного значення. 

По Ренійському району. 

У міжнародному пункті пропуску «Рені» тимчасово не здійснюються пропускні операції у зв’язку із аварією на ЛЕП, автотранспорт перенаправляється через міждержавний пункт пропуску «Долинське». 

Охоронці державного кордону просять, до нормалізації погодних умов, утриматись від поїздки до Республіки Молдова! 

Ігор ПЕРЕГНЯК, 
помічник начальника Ізмаїльського прикордонного загону – 
начальник прес-служби, підполковник.





Читайте также