пятница, 4 сентября 2020 г.

З ювілеєм!



4 вересня 75-річний ювілей відзначає один з найстаріших працівників бази технічного обслуговування флоту Володимир Михайлович Шаров. 

В УДП він прийшов в далекому 1966 році слюсарем на плавмайстерні. На той час у нього вже був певний досвід за фахом, який він отримав під час роботи слюсарем-електромонтажником на Балтійському суднобудівному заводі. 

Майже відразу Володимир Михайлович без відриву від виробництва вступив до ОВІМУ та отримав професію судномеханіка, що вплинуло на на якість виконання ремонту, розуміння технічних особливостей суднових механізмів. Крім того, постійно вдосконалювався в своїх практичних навичках, навчався у досвідчених колег. 

З 1976 року Володимир Михайлович вже був призначений на посаду майстра виробничої дільниці, а в 1984-му - інженера-технолога по нормуванню. 

З 2006 року В.М. Шаров знову працює майстром корпусної ділянки, зараз - ділянки з ремонту несамохідного флоту. 

Своєю працьовитістю, сумлінним ставленням до справи, готовністю поділитися практичним досвідом з молодими фахівцями, допомогти своїм колегам і порадою, і справою, Володимир Михайлович заслужив авторитет і повагу в колективі. 

Колеги по БТОФ, технічна служба вітають Володимира Михайловича з ювілеєм і бажають здоров'я, бадьорості, задоволення від роботи й стабільності. Нехай спокій і благополуччя завжди живуть в душі, а вдома завжди чекають затишок і турбота близьких!

Читайте также